HUKR - království klasických automobilů v Brně.        MUSTANG-SHOP.CZ - český e-shop s náhradními díly na Ford Mustang ročníky 1964 až 1973.
Reklama:    Big Green Egg     |     Army shop     |     Povlečení české výroby     |     Sportovní vozy     |     Ráj aut     |     Vaše reklama zde?

 
MUSTANG-SHOP.CZ - český e-shop s náhradními díly na Ford Mustang ročníky 1964 až 1973.
 

 

 

 

( Váš banner zde? )

logo

zásady ochrany osobních údajů

Vyhledávání
Značka:
Model:
Karoserie:
Rok výroby:   
Výkon [kW]:   
Cena od: do:
Text:
Palivo:
Převodovka:
Pohon kol:
Najeto do:
Kraj:

(Více) (Méně)        

Hlavní menu
+ vložit veterána +
Ráj veteránů
novinky v nabídce
katalog prodejců
diskusní fórum
náhradní díly
recenze veteránů
rady při koupi
podpořte nás
napište nám
Přihlášení do systému
Login:
Heslo:


( zapomenuté heslo? )

+ registrace +


Partneři
Sportovní vozy - inzerce sportovních aut Ráj aut - inzerce nových i ojetých autužitečné odkazy
vážné nehody
zábavné hry
software pro prodejce
statistika webu


 

Přemýšlíte jak ušetřit za auto? S povinné ručení porovnání od Porovnej24.cz ušetříte až 30%!

Saywebpage.com – tvorba webu od 99Kč/měs. – Snadno & Rychle

Postaráme se o vybavení autoservisu – Homola.cz

Expresní čištění DPF. Vyřešíme problém s DPF/FAP – DPF-SOS.cz

Vybíráte pneumatiky? Testy a recenze zimních pneumatik.

Povinné ručení online

Povinné ručení online na vašeho veterána.

Nejlevnější povinné ručení na váš vůz platné ihned.


( Vaše reklama zde? )


Články
I ve vašem veteránu můžete být styloví: Jak k tomu přispět?
Ani v létě nemusíte auto nastartovat: Co vše se vyplatí dělat, aby se to nestalo
Jak vybrat tu nejlepší autokameru
další články
Doporučujeme prodejce

AUTA MOTOL

Auto Zrucký, spol. s r.o.


Ráj veteránů (www.rajveteranu.cz) je inzertní portál provozovaný fyzickou osobou - Ing. Lukáš Hák, Kladská 725/3, Jihlava, 586 01, IČ 869577831, dále jen Provozovatel.


Zpracování osobních údajů


1) Provozovatel postupuje při zpracování osobních údajů v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (obecné nařízení o ochraně osobních údajů), zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a zákonem, který tento zákon ve smyslu provedení výše uvedeného nařízení nahradí, zákonem č. 480/2004 b., o některých službách informační společnosti, zákonem č. 127/2005 Sb., o elektronických komunikacích a dalšími právními předpisy upravující ochranu osobních údajů.


2) Pro účely užívání služby portálu Inzerentem a Zájemcem, zejména vkládání Inzerátů a zprostředkování kontaktu mezi Inzerentem a Zájemcem, je Provozovatel oprávněn zpracovávat osobní údaje Inzerenta a Zájemce nebo osobní údaje poskytnuté či zadané Inzerentem či Zájemcem při užívání portálu (email, telefon, IP adresa, cookie, popisné a fakturační údaje u plateb). Takové zpracování osobních údajů je zákonné, jelikož je nezbytné pro inzertní služby, na jejímž základě Inzerent a Zájemce využívají služby portálu.


3) V konkrétních případech může Provozovatel zpracovávat osobní údaje nad rámec čl. 2. a 3. Podmínek, pokud je takovéto zpracování nezbytné pro účely oprávněných zájmů Provozovatele nebo třetích osob, a to vždy v souladu se zákonnými požadavky na zpracovávání osobních údajů.


4) Uživatel souhlasí ve smyslu zákona o některých službách informační společnosti s tím, že Provozovatel je oprávněn zasílat Uživateli zprávy ohledně chodu portálu a správy inzerátů.


5) Na našich webových stránkách se zobrazují reklamy poskytované reklamními společnostmi třetí strany. Tyto společnosti mohou používat údaje (nikoli však jméno, adresu, e-mailovou adresu a telefonní číslo) o vašich návštěvách těchto i jiných webových stránek k poskytování reklam na zboží a služby, které vás zajímají. Využíváme reklamní systém společnosti Internet BillBoard, zde naleznete jaké informace se zpracovávají. Jak společnost Google nakládá s osobními údaji v reklamních službách v rámci nařízení GDPR se dozvíte zde.


6) Na adrese lze požádat o vymazání získaných osobních údajů.









 

© 2011-2021   Ráj veteránů   |   kontakty   |   nápověda   |   nabídka reklamy   |  





Hledáte spolehlivou autopůjčovnu? Pronajměte si vůz od autopůjčovny taggart.cz z Prahy, která garantuje nejlepší podmínky.



zásady ochrany osobních údajů - Ráj veteránů | Prodej, bazar


Pozor Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s využitím souborů cookie a nezbytných osobních údajů pro analýzu, individuální obsah a reklamy. Využíváme reklamní systém společnosti Internet BillBoard, zde naleznete jaké informace se zpracovávají.
Jak společnost Google nakládá s osobními údaji v reklamních službách v rámci nařízení GDPR se dozvíte zde.
Pozor



TOPlist